Sportmassage

Sportmassage

Om goed te kunnen bewegen en/of de maximale sportprestaties te behalen, is het belangrijk om stil te staan bij preventieve maatregelen. Laat regelmatig het lichaam volledig tot rust komen en zorg voor een actief herstel tussen de trainingen door.

Wat is het?

Een sportmassage is een gespecialiseerde massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Met behulp van een diepe weefselmassage en triggerpoints activatie, zorgt een sportmassage voor verlichting van pijn, betere doorbloeding en afvoer van vocht en afvalstoffen vanuit de spieren.

Waarom?

Een sportmassage kan het herstel versnellen en helpt blessures te voorkomen. De sportmassage helpt het bestrijden van overbelasting in en rondom de spier door een verhoogde circulatie. Activerende prikkels worden toegediend aan de spieren om nieuwe impulsen tijdens het trainen op te pakken. Daarnaast zal de lokale spierspanning afnemen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij binnenkomst vindt er eerst een intake plaats en wordt een beroeps-specifiek onderzoek uitgevoerd. Daarna wordt door de sportmasseur een plan van aanpak opgesteld. Als jij hiermee akkoord bent, gaat de masseur aan de slag.

Losse sessies

per 30 minuten

EU 45,-

per 60 minuten

EU 70,-

per 90 minuten

EU 95,-

Basispakket Therapie

4 sessies van 30 minuten

EU 170,-

4 sessies van 60 minuten

EU 260,-

4 sessies van 90 minuten

EU 360,-

Aanvullend pakket therapie

8 sessies van 30 minuten

EU 320,-

8 sessies van 60 minuten

EU 500,-

8 sessies van 90 minuten

EU 680,-